010-498 47 00
z

Nystart på vårt HVB!

Vi startar hösten med omstrukturering och nyanställningar, allt för att vi ska erbjuda kvalitativ behandling och omsorg.

För mer information, kontakta Camilla Lundqvist på 010-498 47 09 eller camilla.lundqvist@lejongardar.se

Utbildningar Under Hösten

Under hösten har vår personal fortbildat sig ytterligare inom CRA och Återfallsprevention!

För att få mer insikt i detta klicka nedan och…

läs mer

Vi utökar vårt Boendestöd

I våras utökade Lejongårdar sin verksamhet inom Boendestöd med ytterligare en ny avdelning, CentrumLejon. Lägenheterna ligger centralt i Helsingborg, med nära till kommunikation och butiker. Vi har, historiskt sett, länge utfört boendestödsverksamhet mestadels i...

läs mer

Välkommen Joachim Sturup!

Välkommen Joachim Sturup, drog- och alkoholterapeut! Joachim arbetar på vårt HVB, där han med sin långa erfarenhet av behandlingsarbete är tryggt tillskott till teamet. Alla på Lejongårdar är glada att ha Joachim Sturup med i vårt växande!

läs mer

Välkommen Kristian Landgren!

Välkommen Kristian Landgren, behandlingsassistent! Kristian med sin energi, humor och sina praktiska färdigheter bidrar till att ge klienterna i vårt Boendestöd dagar av meningsfullt innehåll. Vi är väldigt glada över vårt nya tillskott!

läs mer

Några lämnar & tillskott i Lejongårdarfamiljen!

Vi tackar Gertinge Stoltz för den tid vi haft, och verksamheten önskar honom lycka till med framtidens nya äventyr. Vi vill även tacka Martin Sternhufvud för de år han varit en del av HVB Lejongårdar, och önskar honom allt gott. Två nya medarbetare ansluter sig till...

läs mer

Vi nyanställer!

Välkomna, Edita Söderberg och Åsa Jonsson! Dessa välutbildade och erfarna medarbetare ansluter sig till vår HVB-enhet och har redan startat sina anställningar hos oss.

läs mer

Vi Fortsätter växa – Välkommen Anna Wallin!

Vi presenterar stolt vår nya medarbetare Anna Wallin, som börjar hos oss 2018-02-22. Hennes gedigna kunskap och långa erfarenhet av socialt arbete blir ett bra tillskott i våra enheter familjehem och stödboende. Varmt välkommen!

läs mer

Ytterligare kvalitetssäkring!

Våren 2017 presenterade IVO (tillsynsmyndigheten för kommuner och privata aktörer inom bland annat socialt arbete) ett krav på att privata verksamheter som bedriver förstärkt familjehemsvård ska bli tillståndspliktiga. Detta är för att säkerställa bland annat att...

läs mer